Jenže britské superluxusní kupé o výkonu 810 koní, které bylo podle Jona vždy jeho životním snem, se u něj neohřeje dlouho. Na svém profilu na Instagramu totiž lyžař oznámil, že je George na prodej a dopřát si ho může ten zájemce, který mu za něj nabídne adekvátní sumu.

Je zcela jasné, že se zde nebavíme zrovna o levné ojetině, nicméně třeba na dříve prodávaný Huracán dorazilo prý během 24 hodin hned 50 vážných nabídek. S Rollsem to bude pravděpodobně dost podobné, protože po světě asi přece jenom chodí dost šílenců, kteří ocení kamuflovaný Rolls-Royce s výkonem přes 800 koní a s hydraulickou ruční brzdou.

Jon Olsson a jeho hračky.
Lyžuje, točí videa a miluje drahá auta se zahrádkou. Víte, kdo je Jon Olsson?

Možná se teď ptáte, proč je George vlastně na prodej. Poněkud pozdě si totiž Jon uvědomil, že koncepce s motorem vpředu a pohonem zadních kol není do horského prostředí, kde se sám vyskytuje nejčastěji, právě ideální.

Hledá tedy něco „terénnějšího“ a jelikož se evidentně nikdy nespokojí s ničím průměrným, chystá se sáhnout rovnou po jednom z nejšílenějších off-roadů poslední doby.

V merku má totiž Jon Mercedes-Benz G500 4x4², či případně AMG model G63. I novému vozu samozřejmě přibude patřičné množství úprav a Jon svým fanouškům slibuje ještě větší extrém, než doposud. Můžete si být jisti, že jakmile přistane nový vůz v Olssonově garáži, rozhodně se o něm dočtete.

Rolls-Royce Wraith lyžaře Jona Olssona.
VIDEO: Nejšílenější Rolls-Royce patří švédskému lyžaři. Má 810 koní a zahrádku
Zdroj: Youtube