Nadšení pro Ferrari ale Justinovi nevydrželo příliš dlouho, takže vůz jde aktuálně do prodeje skrze aukční síň Barrett Jackson. Vydražen bude v rámci aukce v arizonském Scottsdale 22. ledna.

Bieber si tohle auto koupil jako nové v roce 2011, když mu bylo sedmnáct let. Poté, co s ním srazil jednoho paparazzi fotografa, jej předal notoricky známé firmě West Coast Custom, zabývající se úpravami aut všech druhů.

Zde dostala 458 bodykit s rozšířenými blatníky a zadním spojlerem od Liberty Walk, matně modrou fólii, dvacetipalcová kola Forgiato a z pochopitelného důvodu také špičkový audiosystém o výkonu 2000 wattů.

Čtěte také: Nejdražší McLaren 675LT stojí jako 80 Fabií. Najdete na něm i pravé zlato

Zkrátka a dobře, o podobném Ferrari sní velká spousta teenagerů, ale jen skutečně málokterý si jej může dovolit. Co se motoru týče, atmosférický osmiválec o objemu 4,5 litru zůstal standardní a má tedy výkon 578 koní (425 kW).

Barrett Jackson uvádí, že vozidlo bylo v minulosti havarováno na zadní část, nicméně airbagy zůstaly na svém místě, takže se patrně nejednalo o nic vážného.

Cena 458 Italia se v současné době pohybuje mezi 4 a 5 miliony korun, ovšem otázkou je, zda někdo zaplatí víc za auto, které vlastnila popová hvězda.