Privacy Suite. To je název nového příplatkového prvku, který Rolls-Royce bude nabízet zákazníkům, pokue si objednají model Phantom s prodlouženým rozvorem. Přepážka, která odděluje prostor předních sedadel od těch zadních, se prezentovala v Číně na Chengdu Motor Show.

Její horní část tvoří sklo, které se po stisknutí tlačítka zneprůhlední. Zvuk zezadu dopředu neproniká jednak díky odhlučnění, jednak díky elektronice, která umí příslušné frekvence odfiltrovat. Zadní cestující můžou začít s řidičem mluvit ihned, jakmile stisknou příslušné tlačítko. Řidič naopak musí nejprve "zatelefonovat" a VIP pasažéři mají právo buď hovor přijmout nebo odmítnout.

Škody v Irsku vozily papeže
Škoda udělala kvůli papežské návštěvě karoq s vitrážemi v oknech

Aby bylo možné předávat například dokumenty zezadu dopředu a naopak, je v přepážce otvor. Ten opět můžou otevírat pouze osoby sedící na zadních sedačkách. Současně je otvort osvětlen, aby bylo vidět, co tudy prochází.

Součástí přepážky jsou i dva dvanáctipalcové monitory. Ty jsou propojeny s palubním multimediálním systémem. Lze na ně však promítat soubory z mobilních zařízení po připojení kabelem HDMI.