Ani v Lamborghini a jejich Ad Personam programu totiž nelze zažádat o karoserii, která by na první pohled vypadala jako ozdoba z vánočního stromečku. Ovšem právě tohle přání je jakýmsi rozpoznávacím znakem ruské milionářky Darie Radionovové, která si na třpytivé vozy jednoduše potrpí.

Britská firma Vinceri jí tak už potřetí v řadě vyšla vstříc a její nové vozidlo, tentokrát Lamborghini Huracán, doslova vyložila více než milionem malinkých krystalů červeného křišťálu značky Swarovski.

Na místě zasahovalo 21 hasičských vozů.
Masivní požár zachvátil patrové garáže, 1400 aut lehlo popelem

A vážně nejde o falešný lak nebo fólii se třpytkami. Experti z Vinceri všech celkem 1,3 milionu krystalů lepili na karoserii ručně. Právě těmito pracemi se společnost zabývá a na poli křišťálu je považována za úplnou špičku.

Radionovová už přitom v minulosti vlastnila například Mercedes-Benz CLS nebo Bentley Continental GT, které si nechala upravit podobným způsobem. Zmíněný Mercedes nakonec vydražila na eBayi za v přepočtu 5,6 milionu korun.

Jak už to v těchto kruzích bývá, veřejnosti samozřejmě není známo, na kolik obalení karoserie do křišťálu Swarovski vyjde. Vinceri nicméně zmiňuje, že celá proměna trvala několik měsíců. Na průběh úpravy se můžete podívat na videu níže.

Zdroj: Youtube