Pokud jste sledovali již první sérii The Grand Tour, nemohla vám uniknout záležitost „Celebrity Brain Crash“. V každém díle si trio moderátorů „pozvalo“ jednu celebritu, která však těsně před příchodem do studia vybouchla, něco ji sežralo, nebo se jí stalo nějaké jiné příkoří. Bylo to kontroverzní, ne každý to považoval za vtipné, a tak se stalo, že byl Celebrity Brain Crash vyškrtnut z druhé sezóny.

Místo něj by se v pořadu měly (stejně jako v Top Gearu) zase objevit skutečné a nefalšované celebrity při rozhovorech. Vyvstává však otázka, jak bude taková návštěva celebrit v pořadu vypadat. Celebrity se přece musí něčím svézt.

Z upoutávky na druhou řadu pořadu The Grand Tour.
VIDEO: Druhá série The Grand Tour má konečně datum premiéry. A upoutávku!

Naštěstí Jeremy dostal nápad a pomocí úhlové brusky vytvořil ideální vůz pro známé osobnosti. Přeříznutím Alfy Romeo napůl vznikla „Halfa Romeo“ (anglicky half = polovina) a zajímavé na ní je, že se nedá řídit. Vcelku typický přístup.

Zdroj: Youtube

Druhá, již dříve oznámená změna se týká naštvaného a věčně nespokojeného „Američana“, který s testovanými auty na okruhu zajížděl referenční časy. Mike Skinner se v příští sezóně již neukáže, ale náhradu za něj zatím nikdo nezná.

"Američan" Mike Skinner.
Nespokojený Američan končí. Nástupce Stiga se už v The Grand Tour neobjeví

V druhém videu je Skinnerovi telefonem oznámena nepříjemná skutečnost o jeho propuštění a následně Clarkson s Hammondem a Mayem řeší, koho obstarat místo něj. Clarkson nakonec vymyslí, že prostě umístí inzerát na sociální média. „Hledá se řidič. Nesmí být moc tlustý, nešikovný nebo pomalý.“

Zdroj: Youtube