Nová 24. řada Top Gearu bude zřejmě plná změn. Po vlažně přijaté minulé sezóně se například tvůrci rozhodli pozměnit část pořadu, v níž se celebrity snažily zajet co nejrychlejší čas v upraveném Mini na rallycrossové trati.

Podle anglických médií nyní celebrity usednou do sportovního kupé Toyota GT86. Mentory jízdy pak budou jak moderátor Chris Harris, tak legendární "ochočený závodník" Stig. A jezdit se zřejmě bude opět jen na asfaltu.

Zřejmě tedy uvidíme zajímavé situace, v nichž se budou slavné tváře snažit vypořádat se dvěma stovkami koní a pohonem zadních kol.

Čtěte také: VIDEO: Top Gear to nevzdává. Upoutávka na novou řadu vypadá slibně

Na obrazovky se Top Gear vrátí v nědeli 5. března

Jak už víme, trojicí moderátorů jsou Matt LeBlanc, Rory Reid a Chris Harris, kteří se již řádně představili v první významné upoutávce.

Zdroj: Youtube

Jestli se už nové série nemůžete dočkat, čekání vám třeba zkrátí "miniseriál" o nejlepších silnicích světa, který se nedávno na YouTube kanálu pořadu Top Gear objevil. Venku jsou zatím dva díly.

V prvním se Rory Reid vydal na známý průsmysk Furk, v tom druhém zase vyrazil v podivném Arielu Nomad do Walesu. A je to vážně docela dobrá podívaná.

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube