Příběh, který se udál v neděli v Columbiana County, je vlastně jednoduchý. Klučina prostě dostal tak velkou chuť na cheeseburger, že si pro jeden musel dojet. Ale protože rodiče spali, sbalil klíče od tátovy dodávky, naložil čtyřletou sestru, nastartoval auto a vyrazil do nedalekého fast foodu.

A skutečně tam dojel. Zaměstnanci restaurace si přitom mysleli, že se stali terčem nějakého vtipu, děti proto v pohodě obsloužili.

Čtěte také: Statistika: Policisté opět chystají na Velikonce "manévry". Má to ale smysl?

Osmileté dítě za volantem dodávky ale samozřejmě nemohlo uniknout okolním šoférům, kteří upozornili policii. Přivolaný strážník se pak nestačil divit. Zjistil totiž, že malý šofér v pohodě zvládl projet čtyři křižovatky, přejet železniční přejezd a bez problémů si poradil i s odbočkami.

Podle svědků navíc klučina důsledně dodržoval dopravní předpisy, dokonce věděl, že má při odbočování doleva dát přednost protijedoucím vozům.

Malý odvážlivec pak policistovi prozradil, že se naučil řídit díky sledování videií na YouTube. A už se slzami v očích pak svoje chování omlouval tím, že měl opravdu velkou chuť na cheeseburger. Nakonec si ho tedy dal. Otázkou ale je, jakou bude mít tento kuriózní příběh ještě dohru…