Ani hromady peněz vám prostě nezajistí bezproblémové vozidlo. Majitel Koenigseggu Agera RS, který vzal svoje auto na projížďku v ulicích italského Milána, by mohl vyprávět.

Supersport s pětilitrovým osmiválcem a dvěma turbodmychadly nejprve vypověděl službu dopoledne, kdy musel řidič odstavit vůz ke krajnici.

Čtěte také: VIDEO: Jezdec se při závodu ztratil na parkovišti. Přesto vyhrál

Vlastník se pak společně s dalšími přáteli v drahých vozech pokoušel motor nastartovat, ale kromě několika chytnutí bylo slyšet jen trapné štěkání startéru. Jako když jste se v zimě snažili nahodit Škodu 120.

Nakonec se auto podařilo rozjet, nicméně v tu chvíli začal motor čoudit podezřele černým kouřem. Na výjezdu z tunelu už zakázkový Koenigsegg, jehož cena se pohybuje v přepočtu okolo 50 milionů korun, připomínal spíše vyježděný naftový Mercedes.

Přečtěte si: VIDEO: První vůz s logem Ferrari vyjel před sedmdesáti lety, prohlédněte si ho

Poruchu následně objasnil majitel vozu na Instagramu, mělo jít o závadu na chladiči, kdy většina chladicí kapaliny utekla ven ze systému a auto se velmi rychle přehřálo.

Vše se vyřešilo novou svorkou pro hadici chladiče a doplněním kapaliny. Majitel tak s autem dále pokračoval ve výletu směrem do Švýcarska na ženevský autosalon.

Zdroj: Youtube