Top Gear se příští rok vrátí s již v pořadí 25. sérií v "nové éře" a stejně jako minule ji bude uvádět trio moderátorů Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid. Ke všemu se do pořadu vrátí i nějaká ta slavná osobnost, čímž ovšem nyní nemyslíme klasické celebrity a rozhovor s nimi, ačkoliv na ty určitě dojde také. 

V prvních záběrech z nového dílu Top Gearu totiž prohání malou buginu Ken Block, známý závodník a především hvězda YouTube videí Gymkhana. V jednom ze segmentů připravované show Block zřejmě dostane funkci "policisty", který bude trojici moderátorů nahánět právě terénní buginou s majáky.

Porsche Mission E.
Elektrické Porsche odhaluje schopnosti. Pojede strašlivě, má mít až 680 koní

LeBlanc, Harris a Reid se mu přitom budou snažit uniknout během svérázného testu osmiválcových sporťáků ve formě Fordu Mustang Shelby GT350, McLarenu 570S a Jaguaru F-Type SVR.  

Nesmí samozřejmě chybět nespočet smykem projetých zatáček jak na pevném, tak na nezpevněném povrchu, skoky, vtipné poznámky, hašteření, sarkasmus a plno pěkných záběrů tohoto řízeného chaosu.

Jestliže se vám tedy nová trojice moderátorů Top Gearu zamlouvá, nenechte si novou řadu ujít. Upoutávka bohužel ještě neuvádí datum premiéry nového dílu. Určitě se ale dočkáme nejpozději na jaře příštího roku, možná ještě dříve, přičemž další upoutávky budou zajisté následovat.

Zdroj: Youtube