Spekulovat o pravdivosti uniklých fotografií sice můžeme, nicméně mnoho odhalených prvků vozu odpovídá tvarům maskovaných prototypů, které Rolls-Royce v posledních měsících pilně testoval.

Je tedy velmi pravděpodobné, že nová, celkově už osmá generace Phantomu projde po stránce designu spíš evolucí a přinese jen pár změn. Stále si tak zachová současnou majestátnost, na kterou jsme zvyklí.

Tesla Model S.
Záhada. V Nizozemsku se "ztrácejí" Tesly a nikdo neví proč, jak a kam mizí

Vepředu lze vidět štíhlejší přední LED světlomety, lehce zaoblenější mřížku chladiče a spodní nárazník s novými otvory pro přístup vzduchu, obojí se vkusnou dávkou chromu. Fotky, zřejmě pocházející z on-line brožury, ukazují Phantom specifikovaný v dvoubarevném provedení, které se opakuje i na kolech kolem loga RR. Délka dveří by pak měla naznačovat verzi s prodlouženým rozvorem.

Očekává se, že nový Phantom bude postaven na částečně hliníkové a karbonové CLAR platformě stejně jako BMW řady 7, což by mělo i anglické limuzíně zajistit podstatné škrty na hmotnosti.

Najít auto na střeše svého domu musí být opravdu nepříjemný zážitek.
VIDEO: Řidič SUV jel v obytné zóně přes 130 km/h. Skončil na střeše domu

Záběry z interiéru dále přidávají na domněnkách, že se v novince objeví zcela digitální přístrojový štít. Dříve byl totiž viděn u testovacích prototypů.

Dále se jedná o střídmější změny na architektuře palubní desky, kdy výdechy klimatizace putovaly níže a vytvořily místo pro velkou obrazovku infotainment systému. Přepracován byl rovněž volant a umístění dalších ovládacích prvků.    

Podle zatím neoficiálních informací bychom se měli dočkat premiéry osmé generace Phantomu ve čtvrtek 27. července.