Tím úpravcem je známá firma Hennessey, která se proslavila právě přestavbami a kreacemi s masivním výkonem. V roce 2014 na sebe Hennessey například upoutal vozem Venom GT, který s dvakrát přeplňovaným osmiválcem o objemu 7 litrů a výkonu 1261 koní pokořil hranici 435 km/h. Jel tak rychleji než Bugatti Veyron Super Sport.

Čtěte také: Demon je nejlépe akcelerující auto na světě. Má 852 koní a jezdí po zadních

Teď se úpravce zaměřil na zmíněný Challenger Demon. Podle Hennessey totiž strojovně tohoto úžasného stroje ještě zbylo místo pro další porci výkonu. Firma proto začíná nabízet takzvané výkonnostní balíčky.

Díky lepšímu kompresoru může být výkon Demonu vyhnán klidně až za hranici 1500 koní (1103 kW). O rozsáhlosti úprav původního motoru se Hennessey bohužel nezmiňuje, dá se ovšem čekat, že nezůstane pouze u toho lepšího kompresoru.

Zatím neznáme ani dynamiku, ale jistě bude lepší než v případě "obyčejného" Demonu - ten z klidu na stovku vystřelí za 2,3 sekundy.

Čtěte také: BMW představilo M4 CS. Je jemnější než ostré GTS, má ale 460 koní

K takové porci síly bude úpravce nabízet i vnitřní ochranný rám homologovaný pro závody ve sprintu a rovněž profesionální padák jako u klasických dragsterů, který zajistí efektivnější zastavení tohoto absurdně výkonného monstra.

Jak lze vidět, Hennessey chce mířit hlavně na zákazníky, kteří to se závoděním berou opravdu vážně. Nebude to asi dlouho trvat a rekordní sprint na čtvrt míle za 9,65 sekundy někdo s upraveným Demonem hravě překoná.