Zdá se, že McLaren vyrábí víc modelů na zakázku, než těch sériových. Automobilka oznámila, že na výstavy Salon Privé a Blenheim Palace Classic & Supercar Show přiveze hned dva na zakázku postavené vozy.

Oba vozy jsou založeny na modelu 720S a jsou pojmenovány 720S Pacific Theme a 720S Track Theme. První automobil byl objednán zákazníkem z Manchesteru a je vyveden v bílé barvě Anniversary White s ručně lakovanými detaily na kapotě, dveřích a zadní části vozu. Motivem je také oranžová barva, kterou používal závodního tým McLaren  F1 v roce 2017. Druhý automobil míří do skotského Glasgow a je lakovaný modrou barvou ve dvou odstínech.

Vector prodává dva prototypy nevyčíslitelné ceny

Co se interiéru tyče, i zde se lidé z MSO podepsali. Vnitřek 720S Track Theme je čalouněn černou alcantarou s oranžovým kontrastním prošíváním.  Většina komponentů v interiéru (a pochopitelně také exteriéru) je vyrobena z karbonu ve snaze ušetřit každé deko. Vnitřní vzpěry v interiéru jsou vyrobeny z titanu, díky čemuž jsou o 50 % lehčí, než standardní ocelové.

McLaren 720S Pacific Theme je vybaven standardními sportovními sedadly s unikátními modrými inserty a kontrastním prošíváním. Oba vozy mají v interiéru plaketu odkazující na jejich unikátnost.