GFC Style je jméno, které jste ještě neslyšeli. Ale vězte, že se za ním neskrývá nikdo menší než Giorgetto Giugiaro, kterému pravou roku dělá jeho syn Fabrizio. Společnost založili už v roce 2015, ovšem, až nyní to vypadá na první plody společné práce.

Šasi nového elektromobiu Hispano Suiza
Slavná španělská značka vstává z popela

Jedná se, jak jinak, o elektromobil, ovšem otec a syn Giugiarovi slibují věci doposud nevídané. Jejich elektrické SUV by mělo dosahovat rychlosti až 250 km/h, a to na jakémkoliv povrchu. Zrychlení z 0 na 100 km/h absolvuje za 3,5 sekundy. Giorgetto Giugiaro tak docela právem mluví o prvním hypersportovním elektrickém SUV.

Jmenuje se Kangaroo (klokan), což má odkazovat na fakt, že tahle dvoumístná čtyřkolka má natáčecí zadní nápravu. Základem je hliníkový prostorový rám pokrytý plasty s karbonovými vlákny, na jehož vývoji se podílí také společnost CH Auto.

GFC Style uvolnilo pouze jedinou upoutávku, a to ještě pouze počítačem vytvořenou, takže odhadovat vzhled je nyní zcela bezpředmětné. Nicméně to vypadá, že Giorgetto Giugiaro své řemeslo nezapomněl.