Miurou inspirovaný Aventador SV byl vytvořen v rámci programu Ad Personam, který zájemcům nabízí takřka neomezené možnosti v úpravě vzhledu jejich vozu. Tento Aventador si ovšem neobjednal nějaký nostalgický zákazník, ale samotné dealerství z kalifornského Newport Beach. Majitele si tedy bude vůz teprve hledat.

Zmiňovanou Miurou SV, která posloužila jako inspirace, je přitom vzácné šasi číslo 4846. Přesněji předprodukční model ostré Miury, který byl hvězdou stánku designového studia Bertone na autosalonu v Ženevě v roce 1971.

Pagani Huayra na prodej v ČR.
V ČR je na prodej jedinečné Pagani, i s podpisem tvůrce. Jedinečná je ale i cena

Unikátní Aventador SV si tak od svého prapředka vypůjčuje zelený lak (avšak trochu jiný odstín) v kombinaci se stříbrně lakovými prahy a stříbrnými koly. S odkazem na historii jsou pak na autě přelakovány i jinak tmavé karbonové části vozu, včetně zadního křídla.

Interiérem vzdává nové Lamborghini poctu rovněž, neboť je uvnitř polstrováno do světlé kůže a tmavé alcantary s kontrastním prošíváním. Fotky původní Miury SV pro srovnání najdete v galerii.

Porsche 911 Targa 4S.
Senior nezvládl zaparkovat svoje Porsche. Projel zdí a auto zapíchl do chodníku

Cenovku za unikátně specifikovaný Aventador SV prodejce neprozradil, ale částka určitě překoná v přepočtu základních 9 milionů korun.   

Miura SV z roku 1971 existuje dodnes, přičemž byla v roce 2015 zcela renovována do originálního stavu, jelikož dřívější majitel ji přelakoval na červeno. Po renovaci se auto objevilo v roce 2016 na přehlídce automobilové krásy Concorso d’Eleganza v italském Villa d'Este.