Alfa Romeo Brera (2006)

Alfa Romeo BreraZdroj: Cars.cz

Starší „šestioké" Alfy jsou úchvatně hezkými auty a třeba model 159 má velkou spoustu obdivovatelů. Jenže tento sedan/kombík má i svou méně známou sestru.

Třídveřový hatchback (nebo kupé?) Brera je méně praktický a tím pádem i méně populární, ovšem co se stylu týče, překonává rodinně smýšlejícího sourozence rozdílem několika tříd. Brera má bezrámová okna, potentní benzínové motory (ačkoliv i milovníci nafty si přijdou na své) a v nabídce se nacházela také celá škála krásných, někdy i odvážně barevných, kožených interiéru.

Tento konkrétní kus disponuje benzínovým čtyřválcem 2.2 JTS, jehož výkon činí důstojných 185 koní (136 kW). Tachometr ukazuje hodnotu 145 000 kilometrů.

Inzerát naleznete zde.

Lancia Thesis (2005)

Lancia ThesisZdroj: Cars.cz

Touží-li vaše srdce po limuzíně, německá produkce vám nevoní a chcete si být jisti, že auto podobné tomu svému rozhodně nepotkáte, potom přišel čas na Lancii Thesis. Velký italský sedan poněkud exotických tvarů je v našich končinách ojedinělým, ovšem neprávem přehlíženým vozem.

Ceny navíc spadly na velmi nízké hodnoty, takže Thesis lze koupit za takové peníze, za které byste u německé konkurence rozhodně nepochodili.

Tento konkrétní vůz má pod kapotou turbodiesel o objemu 2,4 litru, jehož výkon činí 165 koní (121 kW). Na tachometru lze vyčíst nájezd 240 000 kilometrů.

Inzerát naleznete zde.

Ferrari California (2010)

Ferrari CaliforniaZdroj: Cars.cz

Horko těžko budete ve světě aut hledat legendárnější značku, než právě Ferrari. Už ti nejmenší kluci baží po rudých vozech z plakátů a překrásné cestovní "gétéčko" California, navíc kabriolet, je opravdovým autem snů. Cena samozřejmě odpovídá povaze zboží, takže šest let stará California stojí jako slušný byt. Ale pokud patříte mezi ty opravdu šťastné, je podobná továrna na radost jasnou volbou.

Pod dlouhou kapotou vozu se nachází atmosféricky plněný vidlicový osmiválec o objemu 4,3 litru, jehož výkon činí úchvatných 460 koní (338 kW). Stav tachometru 39 000 kilometrů vypovídá o tom, že auta jako je toto se rozhodně nepoužívají na denní cestování.

Inzerát naleznete zde.