Sofistikovaný i dravý design
Na interiérovém i exteriérovém designu nové Kia Rio spolupracovala špičková designérská centra Kia v Německu, Kalifornii a Japonsku. Výsledkem je vzhled, který se opírá o přímé linie a hladké, lesklé povrchy, jimž dominuje příď evokující svým tvarem tygří čumák. Nejen to dodává vozu robustní, sebevědomý vzhled. Oku lahodí zvláště v jasné červené barvě, na výběr však máte z osmi barevných provedení a tří designů kol z lehounké slitiny.

Zdroj: KIA

Když se výkonnost spojí s bezpečností
Nejvýkonnější motor v historii automobilek Kia, tříválcový 1,0T-GDI (120 koní), a současně ty nejmodernější bezpečnostní technologie – taková je Kia Rio 2017. Interiér nabízí sofistikovaný design, příjemně měkké materiály, skvěle vybavenou přístrojovou desku a samozřejmě pohodlná ergonomicky tvarovaná sedadla. Vnitřek Kia Rio dále zaujme novým uživatelským rozhraním HMI, které v sobě skrývá revoluční zábavní systém. K atraktivním vyspělým prvkům výbavy patří také bezklíčový systém spouštění motoru, senzor deště pro stěrače na čelním skle nebo vyhřívaní nejen pro sedadla, ale i volant.

Prostor a komfort
Výrobci u tohoto vozu věnovali obrovskou pozornost i těm nejmenším detailům a zakomponovali do něj řadu nadstandardních prvků, které vám usnadní jízdu. Jedním z nich jsou například výrazné bi-funkční světlomety s LED diodami. Vyspělý systém autonomního nouzového brzdění (AEB) s funkcí rozpoznávání chodců a systémem varování při opuštění jízdního pruhu (LDWS) činí jízdu v Kia Rio 2017 absolutně bezpečnou. Důraz byl kladen také na prostor, a to jak ten zavazadlový, tak pro cestující. Zavazadlový prostor nyní poskytuje až 300 l, auto však stále těží z výhod malých vozidel, což poznáte zejména při parkování.

Zdroj: KIA

A co cena? Jedinečný vůz Kia Rio 2017 je díky programu financování Kia Select dostupný zcela pro každého. Měsíční splátky se drží pod 3000, a to včetně povinného ručení a pojištění.