Městečko Canton v americkém státě Connecticut je zřejmě poklidným místem s nízkou kriminalitou a úžasnou přírodou. V tomto případě ale museli zdejší policisté vyjíždět k případu, v němž byl zmateným „kriminálníkem“ dospělý medvěd hledající něco k snědku.

Majitelka bílého Subaru Outback Linda Morad totiž nechala své auto očividně nezamknuté. Tahle chyba byla nakonec vykoupena kompletně roztrhaným interiérem, jelikož se do něj v noci přes dveře řidiče vkradl medvěd baribal.

Po střetu s výmolem skončilo auto uprostřed silnice.
Řidičku překvapil výmol. Její fiesta na něm přišla o zadní nápravu

Co čert nechtěl, dveře se za medvědem zavřely a ten se už poté nemohl dostat ven. Jakmile Morad spatřila své auto blikat světly a houpat se, raději ihned zavolala policii. Strážnici byli sice na místě velmi rychle, ale nepříčetný medvěd už mezitím stihl vnitřek vozu totálně zdemolovat.

Po otevření dveří medvěd vyběhl ven a ztratil se v lesích poblíž. Zato interiér Subaru je na odpis, podívejte se na potrhané čalounění i palubní desku nebo na vyrvané obložení dveří. Morad již tuto událost předala pojišťovně a mezitím se určitě poučila, že zamykat dveře se opravdu vyplatí. I když se u ní ve městě zřejmě nekrade.

Zdroj: Youtube