Waldorf Astoria v Beverly Hills je jedním z nejhonosnějších hotelů, do kterého se můžete v této oblasti Los Angeles ubytovat. Uvnitř najdete restauraci oceněnou Michelinskou hvězdou, bar a bazén umístěný na střeše, řadu luxusních butiků a také lázně.

K tomuto výčtu služeb se nyní přidává i zapůjčení nejnovějších modelů Aston Martinu, přesněji DB11 a Vanquish S, v případě zvolení ubytování v drahých apartmánech, jejichž cena za noc startuje na částce v přepočtu kolem 50 tisíc korun.

Vtipný trik, který pomáhá s podélným parkováním.
VIDEO: Vynalézavý řidič přišel s geniální fintou na podélné parkování

Ještě dražší podkrovní apartmány se soukromým balkónem a výhledem na Hollywood ale vyjdou na minimálně 71 tisíc korun za noc. I zde vám však bude k mání před vchodem hotelu zaparkovaný Aston Martin.  

Zatím se jedná o časově limitovanou akci, která bude zájemcům dostupná, jestliže si pokoj a balíček služeb „Live Aston Martin“ zarezervují do 31. března. Hotel tuto akci pořádá přímo ve spolupráci s americkým zastoupením britské automobilky, takže k dispozici budou opravdu zcela nové vozy.

BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition.
BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition oslavuje 30 let výroby „emkového“ kabrioletu

V rámci zapůjčení vozu pak budou mít zákazníci bezplatné parkování v přilehlém nákupním centru Westfield Century City. Peníze však lze utratit také v butiku značky Aston Martin, který je situován rovnou v hotelu. Zde je k mání hromada oblečení, doplňků a dárkových předmětů s logem slavné automobilky.

Kromě tučného konta je pak jedinou překážkou věk. Zájemci o speciální balíček služeb musí být starší 25 let. Mladé, nerozumné celebrity tak mají utrum.