Jedná se o vážně znepokojující záběry, u kterých si neustále pokládáte otázku, kdo z protijedoucích řidičů nebo chodců okolo bude nakonec obětí řidičky s alkoholem v krvi. V sestříhaném videu dvacetiminutové jízdy není o nebezpečné situace nouze.

Žena se za volantem svého Vauxhallu (u nás Opelu) Corsa chová naprosto nepředvídatelně, neudržuje přímý směr jízdy, přejíždí do krajnice, těsně se vyhýbá okolním vozidlům, najíždí do křoví i na trávník, na cestě poráží i kužely a obestavení silničářů. Pochopitelně ani nedodržuje povolenou rychlost a skrze těsné ulice městečka Bexhill upaluje přes 80 km/h.

Timothy Hill za volantem svého Range Roveru.
Penzista ukazoval rychlostním kamerám „jedničku“. Teď putuje za mříže

Opilá jízda 41leté učitelky Louise Willard končí nárazem do zaparkovaného Audi A4, přičemž nehodě se podle záběrů žena ani nesnažila zabránit. Co už zveřejněné video policie neukazuje, je ovšem následné chování Willard, která od bouračky vycouvala a rozhodla se ujet. Po několika málo metrech už ale raději nadobro zastavila. 

Policie byla na místě nedlouho poté. Willard naštěstí sobě ani ani nikomu jinému nezpůsobila svým chováním újmu na zdraví. Za řízení pod vlivem alkoholu a ujetí od nehody byla učitelka odsouzena ke 150 hodinám veřejně prospěšných prací a zákazu řízení na dva roky.

Zdroj: Youtube