Reportáž o stavu silnice Along Mound Road ve Warrenu měla divákům televizní stanice NBC Affiliate Local 4 ukázat, že tamní velká díra na cestě dokáže řidičům velice rychle způsobit defekt. Samotný výmol totiž nebyl na silnici v noci a navíc v dešti vidět.

Namísto toho, aby se však televizní štáb pokusil vlastními silami odklonit provoz do bezpečnějšího vnitřního pruhu, kamery stále natáčely a nakonec zaznamenaly celkem 19 řidičů, kteří si po vjetí do obří kaluže způsobili defekt. Senzační reportáž měla samozřejmě přednost. Reportér přitom nakonec spočítal celkem 22 prasklých pneumatik.

Koncept Mercedes-Benz EQA.
Čínské Geely koupilo část německého giganta Daimler. Utratilo 185 miliard

Situaci vzal do svých rukou až jistý usedlík, který na silnici rozmístil vlastní světlice a projíždějící auta naváděl mimo rozbitou část cesty. Když ovšem světlice zhasly a muž se rozhodl svou službu ukončit, silnice dále pokračovala v ničení pneumatik.

Podle stanice již dříve místní obyvatelé volali policii a správě silnic, ale vedení města s tímto problémem doteď nic neudělalo. Celou situaci tak vlastními silami vyřešil až další místní, který odněkud přitáhl dopravní kužel a umístil ho před výmol.

Zdroj: Youtube